Kulinaarinen asiantuntemus on aina ollut yksi tärkeimmistä taidemuodot. Sinun ei tarvitse tulla kokki yössä. Joku havittelevien kokki on puurtaa vaikea hallita puhdistetut kohdat ruoanlaittoon. Ennen kuin voit huoletta julistaa itsesi luotettava kokki, sinun täytyy varmistaa, että olet mukava eri valmistelut eri yhteyksissä. Riippumatta otteeseen, käynnistimet, välipaloja sekä salaatteja yleensä keskeisesti esillä valikosta kortteja. Salaateista erityisesti pidetään tärkeänä lisuke on enemmän kuin yksi syy. Aineista salaatti ei ole suuri ravintoarvo. Ne auttavat ruuansulatuksessa kun rotko raskas öljyinen ruokia. Talking salaatteja ja nimi sikurit ja endiivi salaatti maustetaan pistaasipähkinöitä ansaitsee erityismaininnan.
Ainesosat juurisikuri ja endiivi salaatti maustettua pistaasipähkinöitä
Yksi 10-ounce johtaja neljännekseen retiisi
1 iso salottisipuli, hienoksi viipaloitua
1 / 4 cup kuoritut suolaton pistaasipähkinöitä
Sokerialan
1 punainen Belgian endiivi, harvaan hienonnettu poikittain
Suola
Ground kuminasta
1 / 4 kupillinen balsamiviinietikkaa
2 rkl sherryä etikkaa
Cayennenpippuria
Vastapuristettua mustapippuria
1 rkl hienonnettua rakuunaa
1 / 4 kupillinen ekstra-neitsytoliiviöljyä
Yksi 6-unssi johtaja sikuri, leikataan bite-size kpl (6 kuppia)
1 keltainen Belgian endiivi, ohuina viipaleina poikittain
Haara
Valmistautuminen juurisikuri ja endiivi salaatti maustetaan pistaasipähkinöitä ei ole, että toilsome koska sinulla on kaikki ainekset käsillä.
Ensinnäkin, sinun täytyy laittaa uunin lämpötila 375 celsiusastetta. Ottaa matala potin tehdä sekoitus sherryä etikkaa hasselpähkinäöljyn öljyä. Lisää retiisi ja anna seoksen marinoitua noin 10 minuuttia. Toss on jopa aika ajoin.
Levitä pistaasipähkinöiden tehdyn apajille paistaminen pannulla ja hajottaa ripaus sokeria, suolaa, kumina ja Cayenne. Cookin asti hyvin sulanut. Kestää noin 5 minuuttia.
Light grilli ja Mausta retiisi suolalla ja pippurilla. Kumpikin osapuoli on grillattu 2 minuuttia. Kun valmistelu jäähtyy, siivu pois päältä pienemmiksi paloiksi kuin per vaatimusta.
Ryhtyä suuri kattilaan ja kuumennetaan oliiviöljyä. Lisää aiemmin leivotaan seos PAN ja paista sitä kohtalainen lämpötilassa 4 minuuttia. Lisää balsamiviinietikka ja keitä se pieni, mutta tasaista lämpöä. Seuraavaksi sinun täytyy lisätä sikuri, retiisi, viipaloidut rakuunaa ja endiivit yksi kerrallaan ja jatkuvasti sekoittaen. Kun valmiste on tehty, tarjoilevat maustettuna pistaasipähkinöitä päälle.
Sikuri ja Endiivi salaatti maustettua pistaasipähkinöitä
Posted by wing at 10:26 PM
Saturday, February 27, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment