Food and Wine

Posted by wing at 10:26 PM

Wednesday, January 6, 2010

Ruoka ja Viini-lehti on yksi suosituimpia aikakauslehtiä koko maailmassa. On olemassa erilaisia keskusteluja kaikista paras erilaisia elintarvikkeita ja viinejä, jotka ovat saatavilla eri maissa ympäri maailmaa. Tämä halutuimmista lehden, jonka tietoviisaiden ruoat ja juomat. Tämä lehti on itse julkaissut American Express. Halpa hinta ja saatavuus Food and Wine on perimmäinen syy taustalla suuri suosio tämän lehden. On useita osia tässä lehdessä, joka antaa sinulle laaja käsitys kaikista valinnoista, jossa voit valita paras niistä itse.
On myös valmistusmenetelmät ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita ruoanlaitossa omissa kodeissaan. Nämä menettelyt ovat erittäin helppoa ja edullista jokaiselle. Helppo kieli tekevät käsittelyssä erittäin hyödyllistä kaikille. Ei vain ruoanlaitto, saat myös tietoa eri ravintoloissa ja hotelleissa koko maailmassa, joka voi tarjota sinulle mahtavan tilaisuuden maistaa parhaita ruokia kaikkien merkittävien maissa. Tämä lehti on myös keskitytään perinteisten kulttuurien eri maissa. Tämä johtuu siitä, että menettelyjä ruoanlaitto tai valintoja ihmisiä suuresti vaihdella ilmapiiri ja maantieteellinen sijainti maissa. Yleisesti on havaittu, että viini ei ole paljon suosittu lämpimissä maissa. Mutta ne ovat erittäin suosittuja Euroopan sekä Amerikan maissa. Yhdistelmä ruoka ja viini on myös asia, joka on hyvin valittu tekemään täydellisesti. Ruoka ja Viini-lehden kertoo kaikki näistä vähän, mutta tärkeitä asioita.

Lukeminen artikkelit Food and Wine Magazine on myös kertoa kulttuurien eri maissa. Saat tietää paikat, jotka ovat kuuluisia joitakin parhaita ruokia ja niiden laadusta. Viranomaisen tämän lehden aina kiinnittää huomiota, jotta lukijat saavat täydelliset tiedot. Toinen osa Food and Wine Magazine käsittelee arvostelut ja ruokia, jotka ovat käytettävissä tietyissä Eminent ravintoloissa. On myös sarakkeita, joissa suosittu kokit kirjoittaa omia näkemyksiä elintarvikkeiden eri paikoissa ja niiden perusteella myös. Dana Cowin on päätoimittajana tämän lehden. Viranomaisen Food and Wine Magazine järjestää myös monia tapahtumia ja työpajoja ympäri vuoden. Joukossa tärkein on Food and Wine Classic. Haapa on paikka, jossa tämä seminaareja ja tapahtumia pidetään. On matkailijoita kaikkialta maailmasta, jotka tulevat osallistumaan näihin tapahtumiin. Keittiömestarit eri Amerikan ja Euroopan maiden näihin tapahtumiin ja jakaa näkemyksiään siitä erilaisia ruokia.

Viinin maistelua on myös toinen suuri tapahtuma, joka järjestetään, kun viranomainen on Food and Wine Magazine. 25. vuosipäivä Food and Wine Magazine käytiin myös Aspen. Oli valtavasti tukea osa yleisöstä, joka on auttanut paljon, että suuren palveluksen tämän lehden. Top Chef on yksi televisio-ohjelma, joka perustuu workshopeista arvostetun keittiömestarit eri puolilta maailmaa. Tämä ohjelma oli valtava menestys ja se myös auttoi saamaan suosioon Food and Wine Magazine.

0 comments: