Taste of South

Posted by wing at 2:26 PM

Monday, January 11, 2010

The "Taste of the South" on yksi Food and Wine lehtiä. Me kaikki tiedämme, että koko maassa, Etelä-Intian asetetaan tunnetaan kulinaarisia herkkuja, jotka ovat rikkaat perinteet ja herkullisen maun. Etelä-Intiassa Lounasaikaan on yleensä noin Idlis ja dösäs kanssa läheisiä ystäviä. On myös perhejuhliin on takapihalle, jossa sormien nuoleminen grillit ovat valmiita suurperhe. On muutakin kuin kokoontuvat ruoasta, että tuo perhe lähemmäksi rakkaitaan. Joten lehden maku Etelä puhuu perintö Etelä-Intiassa. Maku Etelä vie lukijat Etelä-Intian kulinaarisia nautintoja.
The "Taste of the South" perustettiin vuonna 1982, jonka ainoana motiivina saattaa "Southern Hospitality" ja Washington DC: Se perusti myös luoda kerätä varoja tarvitseville hyväntekeväisyysjärjestöille. Valiokunta Tämän lehden on johtokunta ja kolme jäsentä eri Yhdysvallat kuten Alabama, Arkansas, Missouri, Pohjois-Carolina, Tennessee, Texas, Etelä-Carolinassa ja Virginiassa.

Paras ominaisuus "Taste of the South" on, että jokainen kysymys tässä lehdessä on täynnä yli kuusikymmentä ihania reseptejä ja tietoa lempiruoka etelää. Kaikki ruoat on valmistettu tuoreista, hedelmien ja vihannesten kukaan oppia jäljellä keittiömestarit viiden tähden hotelleista Etelä-Intiassa. "Taste of the South" on joitakin aiheita löytyy tämän ruoanlaitossa lehden, jonka avulla voi oppia välttämättömiä menetelmiä ruoanlaittoon. Tässä on yksi lehden, joka antaa ruoanlaitto vinkkejä, aikaa säästäviä toimia, Low Calorie ruokaa ja monia mielenkiintoisia reseptejä.

Suurin osa ruoka-ja viinikulttuurin lehdet on valikko, joka on koko Etelä-klassikoita, kuten kana ja makkara Gumbo yli riisiä ja tilli-flecked keksejä, kirpeä grilliruoat katkarapu juustoa ryynit ja rikas suklaa leipää vanukas Kentucky Bourbon-kinuskikastiketta. Muut lehdet ruoasta ja viini ovat klassikoita valikosta joihin Collard vihreät Grits ja bourbon reseptit, pinaatti ja savustettua lohta Salaattia Sitruuna-Tilli kastiketta. On myös joitakin virkistävän rapea salaatti, joka tekee hyvästä lounaalle tai Super Quick illallinen.

Toinen mielenkiintoinen valikosta koska lehden "Taste of the South" on joitakin erinomaisia Etelä intialaista ruokaa ja viiniä, paahdettu Chicken. Voit myös oppia kevään Kasvisruoat Illallinen, thai-ruokaa, Alkupalat, Naudan, Kana, Jälkiruoat, kalaa ja äyriäisiä, Hyvinvointi, Pasta, Sianliha, keittoihin, patoihin ja vihanneksia.

0 comments: