Ruokaa ja viiniä Afrikka tarjoaa suuri ilo ja ihana lajiketta. Elintarvike-ja viini lla on suuri merkitys pitää meistä onnellisia ja energinen. The ulosmitata ja lisukkeita käytetään lisätä iloksi ottaa ruokaa. Kaikki haluaa hyvää, terveellistä, terveellistä ja flavorful ruokaa. Elintarvike-ja viini käsi annan Afrikassa. Viini on erinomainen täydennys hyvää ruokaa ja samalla oikeus ruoka auttaa parantamaan maku viiniä. Täydellinen ruoan ja viinin yhdistäminen tekee Ruokaa kannattaa vaaliminen.
Tiettyjen elintarvikkeiden kaltaisia tuotteita, juusto, pasta jne. menevät hyvin viinin ja parantaa nauttia ottaa sen. Yhdistä oikea ruoka oikein viiniä ja on iloksi nauttivat kokemus.
Hyvä yhdistelmä ruokaa ja viiniä Afrikassa tarjoavat sa suuri ilo ruokaa ystäville. Suunnitelma matkustaa Afrikkaan ja tutkia tätä majesteettinen maata monipuolista kauneutta. Samalla matka Afrikkaan nauttimaan Ruokaa hyvää ruokaa ja viiniä. Herkullisia ruokia Afrikassa on tehty paikallisista hedelmät, vihannekset, viljat, maito-ja lihatuotteita. Perinteet Afrikan mukava sekoitus arabien, eurooppalaisia ja aasialaisia vaikutteita antaa ruokaa Afrikan ainutlaatuinen maku ja aromi. Erilaiset Afrikkalainen alueilla on erilaiset ruokailutottumukset. Itä Afrikkalainen ruokavalio Jyvät ovat peruselintarvike. Keski-Afrikassa ihmiset syödä naudanlihaa ja lihan halukkaasti. Couscous on peruselintarvike Pohjois-Afrikkalainen ruokavalion ja se on tulossa yhä suosittu päivä ympäri maailmaa. Pohjois-Afrikkalainen keittiö käyttää paljon muita ainesosia, kuten vehnä, mannasuurimot, sahrami, muskotti, kaneli, inkivääri, neilikka, tyypillisiä mausteita, tomaattia, kesäkurpitsaa, perunaa ja Chili Peppers jne. ruokavaliossa ihmistä Itä-Afrikassa lihatuotteet ovat poissa. Elintarvike-ja Itä-Afrikan jyviä, vihanneksia jne. käytetään. Valmiste kutsutaan ugali on jäykkä maissi perustuu liitä tarjoillaan keittoihin ja patoihin.
In Swahili keittiö olet CA saat arabimaiden vaikutteita ja se käyttää erilaisia mausteita, sahrami, neilikka ja kaneli. Suosiminen maustettua höyrytettyä riisiä ja granaattiomenan mehu nähdään.
Keski-Afrikan saat perinteinen ruoka piharatamo and maniokki, koska tärkeimmät ainesosat ruokavaliossa. Elintarvike-ja Länsi-Afrikka on täynnä tärkkelystä elintarvikkeet, joissa on vaalea liha ja raskas rasvaa. Ihmiset täällä rakkaus hot mausteet, kuten Chili Peppers. Seafood syödään ja joskus otetaan liha, yleensä kanaa. Vuohen liha on pääasiassa punaista lihaa tekee täällä. Etelä-Afrikkalainen ruoka on esitetty eri vaikutteita elintarvike kuten, Portugali, Hollanti, Britannian, Malaiji, Intian keittiöistä. Tuoreet hedelmät, vihannekset, toteutetaan runsaasti sekä jälkiruoissa ja vanukkaissa tarjoillaan otteeseen.
Viini on erityinen tehtävä lisätä maun ruokaa. Elintarvike-ja viini Afrikassa kulkee käsi kädessä ja lisää iloksi suuri ruokailutila. Näet viinitarhojen Etelä-Afrikan ja Pohjois-Afrikassa. Etelä-Afrikka on vakiinnuttanut asemansa viininviljelyn maassa ja Pohjois-Afrikka on myös kukoistava viinintuottajamaa. Marokossa saat viinit, jotka ovat pääasiassa punainen ja hallitsee Carignan viinirypäleitä, Cinsaut and Grenache. Voit saada lajikkeet kuten, Cabernet Sauvignon, Merlot and Syrah lajikkeita. Tunisiassa viiniköynnöslajikkeista löytyvät ovat Grenache, Carignan, Clairette ja Alicante.
Ruoka ja viini Afrikassa
Posted by wing at 6:26 AM
Saturday, January 2, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment