Gingered Butternut Squash keitto Spicy pekaanipähkinä Cream

Posted by wing at 2:26 PM

Wednesday, March 10, 2010

Joka ei odottaa virkistävän lasin viiniä. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kuin on se täysin pariksi hieman hyvää ruokaa. Elintarvikkeita pidetään mielenkiintoinen lisä viiniin, koska se tiedetään parantaa makua alkoholin juoma. Esitellään tällä sivustolla ovat herkullisia reseptejä Keitot. Tämän olemme tuoneet sinulle mielenkiintoisia ja helposti kokki reseptiksi Gingered Butternut Squash keitto Spicy pekaanipähkinä Cream. Varten Gingered Butternut Squash keitto Spicy Pecan Cream sisältää siipikarjan sisällön. Siipikarja tiedetään pareittain hyvin Gingered Butternut Squash keitto Spicy pekaanipähkinä Cream.
Ainesosat tarvitaan valmistelu Gingered Butternut Squash keitto Spicy pekaanipähkinä Cream.

2 isoa Butternut kesäkurpitsa, leikkaa kahtia pituussuunnassa ja täynnä siemeniä (5 1 / 2 kiloa)
1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
3 / 4 cup Pekaanipähkinät (2 unssia)
2 rkl suolatonta voita
1 iso sipuli, leikataan 1/2-inch dice
1 pieni fenkoli polttimo, puolittunut ilman siemenkotaa ja leikataan 1/2-inch dice
1 1 / 2 tuumaa tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja hienonnettuna (yksi 1-1/2-inch kpl)
6 kupillista kanaliemi
14 unssia makeuttamaton kookosmaitoa (1 voi)
3 / 4 cup heavy cream (jäähdytetyt)
1 tl hasselpähkinä öljyä
1 / 8 tl cayennenpippuria kosher-suolaa
1 1 / 2 rkl tuoretta sitruunamehua. (Älä käytä OTC-tuote).

Menetelmä valmistelu Gingered Butternut Squash keitto Spicy pekaanipähkinä Cream.

Kuumenna uuni 350 ° F
Hiero leikkaus puolet squash ja oliiviöljyn ja asettaa ne, leikkaa alaspäin, on suuri reunustetut leivinpeltille.
Paista squash noin 1 tunti tai kunnes hyvin tarjouksen.
Poista uunista ja anna seistä, kunnes jäähtyä riittävästi käsittelemään.
Lusikka Kurpitsat liha suureen kulhoon ja poistetaan nahat.
Tietystä pie levy, Paahda pekaanipähkinät noin 8 minuuttia, tai kunnes kevyesti lopen ja tuoksuva, anna pähkinöiden jäähtyä.
Isossa potissa, sulaa voita.
Lisätä sipuli, fenkoli ja inkivääri ja keitä yli kohtalainen lämmöllä, kunnes se alkaa pehmenemistä. Tämä kestää noin noin 8 minuuttia.
Lisää kesäkurpitsa ja kanaliemi, kansi ja jätä se Simmering vielä noin 20 minuuttia. Pidä sekoittaen.
Poista kansi potin ja jatka keittämistä, kunnes squash alkaa hajoamassa, noin 10 minuuttia.
Poista tulelta ja sekoitetaan kookosmaito.
Samaan aikaan monitoimikoneessa, pulssi the Pekaanipähkinät kunnes ne ovat hienonnettua.
Keskipitkällä kulhoon, voittaa kerma pehmeitä piikkien muodossa.
Kertainen hienonnettu Pekaanipähkinät, hasselpähkinä öljyä ja cayennenpippuria ja mausta suolalla.
Työskentely erissä, sose Kurpitsat keitto tehosekoittimessa, kunnes se alkaa smoothening.
Kohua sitruunamehu ja mausta suolalla.
Kapusta keitto tulee kulhoja, korkki loraus että pekaanipähkinä kerma ja tarjoile.
Keiton voi olla jääkaapissa enintään noin 2 päivää.
Lämmitä varovasti, lisää hieman kanaliemi ja harvaan kuvioitu keittoa.
Tarjoile hedelmäinen, aromaattinen Viognie.

0 comments: