Lattice-crusted Minestrone Pot piirakat

Posted by wing at 10:26 PM

Sunday, March 7, 2010

Viini on katseli jota muu maailma. On hyvä, sen hedelmäinen maku. Viini tiedetään tehdä täydellisen säestys siipikarjan elintarvikkeisiin. Sillä uskotaan, että mausteinen elintarvikkeet parin jopa erittäin hyvin hapan sisältö löytyy viinin. Olemme tuoneet sinulle reseptit keittoa. Siipikarja sisältö löytyy niitä lisää maku viinin. Olemme tuonut sinulle reseptin UCL-crusted Minestrone Pot piirakat. UCL-karstainen Minestrone Pot piirakat on suosittu kylmässä maassa. Älä lue lisää tietoa tästä ihanasta reseptistä. Se kattaa tehdä tällaisen ainutlaatuisen ruokalaji korkealla maku samaan aikaan.
Ainesosat Tarvitaan UCL-crusted Minestrone Pot piirakat

2 kupillista keitettyjä kuutioiksi kanaa
1 kuppi. Tuore parsakaali
1 iso porkkana (pieni) kuutioiksi pieniä paloja
2 purjo, valkoinen ja vaaleanvihreä osia vain, huuhdeltu perusteellisesti ja kuutioiksi
3 T. voita
3 T. jauhoja
2 kuppia koko maitoa tai puolet ja puolet
1 iso broilerin miljardia kuutio, liuotetaan 1 / 4 c. täysmaidolla
1 kuppi Parmesan
1 / 2 cup jäädytetyt herneitä
1 laatikko jääkaapissa pie sakkaa

Menetelmä laadittava UCL-karstainen Minestrone Pot piirakat

Sulata voi suuressa kattilassa yli keskilämmöllä. Lisää jauhot. Cook ja sekoitetaan viisi minuuttia. Vähitellen lisätään kaksi kupillista täysmaitoa ja lisää 1 / 4 c. maito, vatkaamiseen jatkuvasti kunnes seos alkaa paksuuntua, noin 7 minuuttia. Lisätä Parmesan, keitetty kanaa, jäädytetyt herneitä, ja varattu vihanneksia. Sekoita yhdistää. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada täyttämistä valmis pie shell.

Paikka Pie evästeen levyt ja paista keskellä uunissa 35-40 minuuttia, tai kunnes kuori on kullanruskea ja täyte on pirteä. Annetaan pie levätä viisi minuuttia, ennen kuin teette viipalointi sitä. Palvella matalaan kulhoon.

Kokeile tätä reseptiä kotona. Se maistuu aivan mahtava, ja voit myös törmännyt siihen, että tämä keitto valmiste ei vaadi paljon aikaa.

0 comments: