Pumpkin ja keltainen hernekeitto on terveellistä kasvisruokaa keitto, joka on muunnelma perinteisestä kurpitsakeitto. Se palvelee 12 henkilöä ja kestää alle puoli tuntia aktiivista aikaa tehdä. Keskiarvo aika valmistautua se on 4 tuntia. Pumpkin ja keltainen hernekeitto, kurpitsan lisätään palkokasvien keittoa.
Aineista, joita tarvitaan Kurpitsa ja keltainen hernekeitto ovat keltaisia herneitä, sokeri kurpitsan ja voita. Sipuli ja valkosipuli myös mennä keitto, joka on kokenut useita mausteita. Näitä ovat kumina, cayennepippuri, kosher-suolaa ja rouhittua pippuria. Serrano chili ja tuore sitruunamehu lisätään maku ja keittoa.
Valmistetaan ainesosat kuorimalla ja leikkaamalla ¾ kiloa sokeria kurpitsan osaksi ¼ tuuman kappaletta. Butternut squash on korvata sokerin kurpitsan. 15 unssia kurpitsan soseen ja 8 ½ kuppia vettä tarvitaan tehdä keittoa. Liota 2 kuppia keltaisia herneitä vedessä 1 tunti ja sen jälkeen tyhjentää ne. Dice 1 keskikokoinen punasipuli osaksi ¼ tuuman paloiksi ja säästellä 4 valkosipulin kynttä. Mince 1 Serrano chili ottaen pois sen siemeniä. 1 ½ rkl kuminaa jauheena ja ½ tl cayennenpippuria tarvitaan Mausta keitto. 4 rkl voita, 1 ½ rkl sitruunamehua ja 8 ½ kuppia vettä laadittava keittoa.
Tehdä Pumpkin ja keltainen hernekeitto, sulavat suolatonta voita isossa potissa. Laita sipulit pottiin ja sekoita ne voihin. Lisää hienonnettu chili ja valkosipuli ja keitä kanssa sipulit yli kohtalainen lämmöllä noin 4 minuuttia. Kun sipuli on pehmennyt, ripottele kumina ja pippurilla ja paista 1 minuutin ajan, kunnes taikina tulee tuoksuva. Nyt lisää herneitä ja kohua pumpkin puree. Saattaa sen kiehua, kansi ja keitä miedolla lämmöllä noin 2 tuntia. Sekoita ainekset ajoittain.
Kun herneet tullut tarjous, lisää kuutioiksi kurpitsan pottiin. Kiehua keitto yli kohtuullista kuumuutta kunnes kurpitsa tulee tarjouksen. Poista potin lämmöstä ja sekoita sitruunamehu osaksi keitto. Mausta Pumpkin ja keltainen hernekeitto pippurilla ja suolalla. Tarjoa sitä tulikuuma.
Pumpkin ja keltainen hernekeitto
Posted by wing at 6:26 AM
Tuesday, March 9, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment