Texas savulohi tartraatille

Posted by wing at 2:26 PM

Tuesday, March 2, 2010

Ruoka ja viini menevät hyvin yhteen. Oikea ruoka on tarkoitus parantaa maku viinin. Viini pidetään täydellinen täydennys ruokaa. Maku alkoholia yhdessä myös happamien tuntuu cum maku viiniä, toimii ihanteellinen lisäkkeenä aterialla. Pariliitoksen viinin ja juuston on yhteinen tehtävä. Alkuruoat pienen hiukkasen jtk juustoa ovat kansan tarjoillaan cocktaileja ja tilaisuuksia. On monia reseptit alkupaloja, välipalat ja salaatteja, jotka voidaan liittää virkistävä lasin viiniä. Olemme toimittaneet teille reseptin ja valmistelumenetelmän Texas savulohta tartraatille tällä sivulla.
Valmistella Texas savulohi tartraatille, tarvitsematta turvautua standardin kermainen juusto, kokeilla aikaisemmin erilaisia juustoja.

Alla on resepti Texas savulohi tartraatille. Se on nopea koota. Resepti mahdollistaa mielenkiintoista luettavaa. Se myös tarjoaa vakaan ohjeet siitä, miten edetä ja valmistella mausteinen ja kirpeä alkupala.

Ainesosat laadittava Texas savulohi tartraatille

2 öljy-pakattu anchowy fileet (pieni Välimeren kalat yleensä saatavilla säilyke tai suolattu lomakkeet), hyvin valutettu ja karkeaksi silputtuna
2 tl paahdettuja valkosipulin liitä
1 tl jauhettua kuminaa
1tablespoon ulkopuolisen neitsytoliiviöljy
½ kupillinen smetanaa
2 tl tuoretta limemehua
Yksi ½ kiloa nahkaa savustettua lohta, joka on leikattu into1/4- tuumaa dice
1 pieni jalapenoa, joka on kylvetään ja jauhetun
¼ cup hienoksi hienonnettu punasipulia
1 rkl kaprista, joka on tyhjennettävä ja karkeaksi silputtuna
1 rkl hienonnettua korianteri ja neljä 4 tusinaa korianteri lehtiä varten garnishing.
Suolaa ja vasta rouhittua pippuria
4 tusinaa tukeva maissia Tortillachipsit
Method of Preperation

Take keskikokoinen kulhoon. Takaosaan haarukan ja aloittaa muussaamiseen the sardellit yhdessä muiden ainesosien-eli paahdettu valkosipuli tahna, kumina ja ekstra-neitsytoliiviöljy. Kohua smetanaa ja limen mehu. Kertainen savustettua lohta, jalapenoa, punasipulia, kaprikset ja hienonnettu korianteri. Sitten Mausta seos suolalla ja pippurilla. Järjestä Tortillachipsit on vadilla. Laita lusikallinen savulohen tartraatille (kastikkeet) koskevat tortilloja (paistettu maissi välipala). Sivun alkuun tortilloja ja korianteri lehtiä. Tarjoile. Huomautus Voit jäähdyttää välipala huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua. You cam tehdä oman valkosipulikastikkeessa liikaa.

Alas valmistellessaan välipala. Se on arvostettu sen omaperäisyys.

0 comments: