Peruna Gnocchi

Posted by wing at 3:26 PM

Sunday, March 14, 2010

Peruna Gnocchi on eräänlainen myky, joka voi olla maustettu erilaisia kastikkeita. Ainesosien tarvitaan, jotta se on kosher-suolaa, perunat, jauhot ja oliiviöljy. Yukon Gold perunat ja ovat parhaiten tehdä Perunan Gnocchi. 1 tl neitsytoliiviöljyä ja 2 kiloa perunaa tarvitaan, jotta nämä pyöryköiden. Jauhot on sekoitus 2 / 3 cup kaikkien tarkoituksen jauhoja ja 1 / 3 cup of cake jauhoja.

Prick reiät Yukon Gold perunat avulla haarukan. Sijoittaa ne paahtamisen koko pohjaan jonka kosher suola on levinnyt. Kerros suolaa on noin 1 tuuman paksuinen.
Astia uunissa, joka on esilämmitetty 400 asteeseen ja paista vielä 1 ½ tuntia. Kun leivotaan leikata perunat pituussuunnassa, jotta voidaan vapauttaa höyryä.

Kaivaa liha perunat ja laita se ricer. Aseta paperi pyyhkeet suuressa leivinpeltille. Riisi, peruna lihan päälle nämä paperipyyhkeitä. Anna riced perunat ovat vielä kerros pyyhkeet ja anna niiden jäähtyä kokonaan.

Peruna Gnocchi on sekoitus kaikkia varten ja kakkua jauhon 2:1 osalta. Ole keskikokoinen kulhoon ja seulomaan seos jauhojen siihen. Lisää ripaus suolaa ja seos ennen seulonnan sitä. Tämä mahdollistaa sen, suolaa sekoitus tasaisesti jauhot. Ota 1 punta tai 4 kupillista ja riced perunan ja aseta se alustamiseen pinnalle. Ripottele Seulan läpäisseestä jauhot yli riced perunat ja kaada noin oliiviöljyä päälle niitä. Alusta perunat ja jauhot taikinaksi, käyttäen lempeä alustamiseen esitykset.

Kiehauta vesi ja suolaa kattilassa. Muodostavat pienen pallon taikina ja keitetään sitä vedessä noin 1 minuutti. Kun se kelluu pinnalla, siirrä se lautaselle ja anna sen jäähtyä. Peruna Gnocchi on tarjouksen ja kevyt. Jos gnocco on kova, se osoittaa, että taikina on liian paljon jauhoja. Toisaalta, jos gnocco rikkoutuu, kun se on keitetty, se tarkoittaa, että ei ole tarpeeksi jauhot taikinaan.

Leikkaa pallon taikina neljäsosaa. Varovasti Roll kunkin vuosineljänneksen osaksi ½ tuuman köyttä. Nyt katkaisin köyden osaksi ½ cm pitkiä paloja. Aseta gnocchi on leivinpeltille ja anna kuivua 1 tunti huoneenlämmössä. Kiehauta suolattu vesi isossa kulhossa. Lisätään muutama gnocco kerrallaan ja keitetään yli kuumuudelle. Kun ne nousevat pintaan, kokki ne 15 sekuntia enemmän. Nyt siirtää ne kulhoon jäävesi, poistoputket ja taputtele kuivaksi. Toss the goncchi öljyä ja pannaan jääkaappiin 3 tuntia. Peruna Gnocchi voidaan pakastaa noin 6 viikkoa.

0 comments: