Paahdettu Sokerijuurikkaan Salaattia Sitruuna creme fraiche

Posted by wing at 6:26 AM

Monday, March 1, 2010

Käynnistimet, välipalat ja salaatteja tärkeällä sijalla valikosta kortti kaikkiin tilaisuuksiin. On se epävirallisessa taloudessa osapuolia, tai on se wedding ceremonies - salaatteja erottamaton osa pääaterian yhteydessä. Osien salaattia valmisteen usein auttaa ruuansulatuksessa. Puhuminen salaatteja ja nimi paahdetun sokerijuurikkaan salaatti sitruuna creme fraiche on harkitsemisen arvoinen. Se on kasvanut suosion eri kulinaarisia kouluissa. Täällä tällä sivustolla, saat tietää reseptit paahdettua sokerijuurikkaan salaatti sitruuna creme fraiche.

Tämä terve kasvissyöjä valmistelu on ihanteellinen kanssa on tarjolla monia rikkaiden ja öljyisten elintarvikkeita. Se kestää noin tunnin valmistella virkistävän ruokalaji paahdetun sokerijuurikkaan salaatti sitruuna creme fraiche.
Aineista paahdetun sokerijuurikkaan salaatti sitruuna creme fraiche

2 kiloa vauvan juurikkaita (ilman Topit)
1 iso punasipuli, hienonnettu eri 1/2-inch paksu ja jaetaan renkaat
1 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
1 rkl akaasiasta
5 laakerinlehdet
1 nippu vesikrassi, ilman paksu varret
2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 / 4 kupillinen vettä
1 rkl tuoretta sitruunamehua
1,5 kuppia balsamiviinietikkaa
1 kuppi kuivaa punaviiniä
Suolaa ja vasta rouhittua pippuria
1 rkl sokeria
1 / 2 kupillista creme fraiche
1 / 2 tl hienoksi jauhettua sitruunaa mausteeksi

Haara

Laita sipulirenkaita suureen lämpösuojan kulhoon tai jar. Vuonna keskikokoinen ruoanlaitto pan, sekoitus balsamiviinietikkaa hunajaa, sinapinsiemenet ja laakerinlehdet. Lämmitä yhdistelmä, kohtalainen lämpöä ja paista neljänneksen tunnin. Kaada kuuma neste yli sipulirenkaita ja submerse niitä. Laita kansi ja säilytä kylmässä yön yli.

Lämmitä uuni ennen 375 ° C: ssa. Keskipitkällä kattilaan, Toss the punajuuret vedellä ja oliiviöljyä. Pukeutua foliolla ja keitä kunnes pehmennyt noin kolme neljäsosaa tunnissa. Annetaan punajuuret jäähtyä niiden braising nestettä. Kuori the punajuuret, laita ne on neste ja pehmentävät suolalla ja pippurilla. Tällä välin, ottaa pienen kattilaan ja keitetään punaviiniä sokeria yli kuumuudelle, kunnes kääntyi paksu

0 comments: