Tagliatelle kanssa sinisimpukoita ja Rakuuna

Posted by wing at 11:26 PM

Monday, March 15, 2010

Nauhapastaa ja simpukat ja Rakuuna on Äyriäispasta. Tagliatelle on eräänlainen pastaa, joka sai alkunsa Emilia-Romagnan alueella Italiassa. In Tagliatelle kanssa sinisimpukoita ja rakuunaa, tuoretta rakuunaa ja Pernod lisätään pasta. Tämä antaa nauhapastaa erottuva maku rakuunaa lehtiä. Simpukka-muodossa herättävän visuaalisen kontrastin muuhun astian.

Tärkeimmät ainesosat Tagliatelle with Simpukat ja Rakuuna on Pernod, nauhapastaa ja sinisimpukoita. Ekstra-neitsytoliiviöljy, valkosipulia, raskas kerma ja kuivaa valkoviiniä on tarpeen tehdä. Muut aineet tämän lautasen ovat timjami, rakuuna lehdet, sipulista, kosher-suolaa ja pippuria. Dice 1 keskikokoinen sipuli ¼ tuuman kappaletta ja säästellä 2 valkosipulin kynttä.
2 rkl oliiviöljyä ja ¾ kuppi raskaan kermaa on laadittava lautasen. Ole ¼ kuppi Pernod, 36 simpukat ja ½ kiloa kuivattuja nauhapastaa. 4 timjami nappuloita, rouhittua pippuria ja 1 rkl karkeasti hienonnettu rakuuna on myös tarpeen valmistella Tagliatelle with simpukoiden ja rakuunaa.

Heat oliiviöljy suuressa paistinpannussa. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, ja keitä 10 minuuttia kohtuullista kuumuutta. Sekoita sipuli kappaletta muutaman kerran niin, että ne Cook tasaisesti. Kun ne on pehmennyt, lisää timjami nappuloita and Pernod. Kaada kuiva valkoviini ja lisää simpukat. Peitä paistinpannu ja anna sinisimpukka keitä noin 3 minuuttia kohtuullista kuumuutta. Kun simpukat auki, siirrä ne kulhoon. Hävittää ne, jotka eivät ole avattu.

Nesteen paistinpannu on keitetty kunnes sen määrä vähenee puoleen. Tämä kestää noin 2 minuuttia. Nyt pour raskaan kerma sekoittaen seosta jatkuvasti. Anna kastikkeen kiehua kunnes sen johdonmukaisuus on paksu riittää takki takana lusikka. Poista timjamia nappuloita ja lisää simpukoita ja kastike. Lisää suolaa ja rouhittua pippuria ja lautasen.

Valmistella Tagliatelle kanssa sinisimpukoita ja rakuunaa, kokki tagliatelle kiehuvaan suolalla maustettuun veteen. Kun se on arka, valuta vesi. Siirtää pastan paistinpannu ja lisää hienonnettu rakuuna. Taita pasta osaksi kastike niin, että se on hyvin päällystetty. Siirrä se kulhoon ja koristele rakuunaa lehtiä.

0 comments: