Kukkakaali Pilaf on lisuke, joka voi lisätä hieman eksoottisen mitään aterian. Tärkeimmät ainesosat tarvitaan valmistella antennilla basmati-riisiä ja kukkakaali. 5 kiloa tai 2 täytelanka päälliköt kukkakaali on laadittava tämän Pilaf. Tarvitset neljäsosa kuppi oliiviöljyä ja 3 ruokalusikallista suolatonta voita. Ekstra-neitsytoliiviöljy on parhaiten kukkakaali Pilaf. Hienoksi pilkkoa yksi iso sipuli. Tarvitset 1 tl kutakin päällä kurkuma ja pippurilla ja ½ tl savustettua Espanjan paprika. Ottaa neljänneksen kuppi hienonnettu korianteri, puoli kuppi kunkin pinjansiemeniä ja korinttien. Tarvitset kaksi ja puoli kuppia kanaliemi, mieluiten vähäsuolaista lajike.
Valmistella kukkakaali Pilaf toteutettava 2 täytelanka päämiehet kukkakaalia ja erillisten yksi niitä 1-tuuman florets. Toinen pää on jakaa 2-tuumainen florets. Sekoita 1 tuuman florets öljyä kulhoon. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Laita rasvattu ja maustetaan florets suuressa leivinpeltille. Sijoita tämä uunissa, joka on esilämmitetty 425 °. Paisti the florets 15 minuuttia, kunnes ne ovat tarjouksessa ja kullanruskeaksi ilmes. Sekoita ne toisinaan niin, että ne ovat tasaisesti keittää. Kiehauta vesi kattilaan ja lisää tl suolaa sitä ennen kuin se saavuttaa kiehumispiste. Lisää 2-tuumainen florets veteen ja keitä niitä 15 minuuttia. Valuta vesi kun florets ovat tarjouksen. Saattaa ne pala Muslin kankaalla ja taputtele kuivaksi.
Pine pähkinät on paahdettu asti ne kultainen ruskea väri. Tämän, laita ne piirakka lautaselle ja levitä ne tasaisesti laatan pohja. Toast niitä 5 minuuttia. Seuraavan vaiheen valmistelusta kukkakaalia Pilaf kuumennetaan 1 tl oliiviöljyä suuri paistinpannu. Lisää sipulit ja keitä niitä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja alkavat saada ruskea. Lisää Basmati-riisi ja sekoita sipulit siihen. Nyt ripottele kurkuma jauhe ja sekoita se hyvin osaksi riisiä. Kaada kanaliemi osaksi paistinpannu ja lisää suolaa maun mukaan. Nostaa liemi ja keitetään ja sitten kattaa pannulle kevyesti. Keitä riisi ja liemi miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Riisi imee itseensä liemi ja tulla tarjous.
Aseta riisi suureen kulhoon ja kertainen korianteri, herukat, pinjansiemeniä ja paahdettuja kukkakaali florets. Levitä keitetty kukkakaali florets päälle riisiä. Harjaa seos voisulaa ja paprikaa yli kukkakaali florets ja paista 15 minuuttia. Harjaa kukkakaalia samalla seoksella uudelleen ja aseta astia esilämmitetään broilerin 5 minuuttia. Koristele kukkakaalia Pilaf with herukoita ja pinjansiemeniä ja palvella tulikuuma.
Kukkakaalialan Pilaf
Posted by wing at 10:26 PM
Saturday, March 13, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment