Se on aina toivottaa helpotus, jos voit mahdollista saada joitakin nopeita ja terveellisiä välipaloja teidän käytettävissänne. Vaikka useimmat näistä elintarvikkeita vuotaa ulos kohtuuttomia öljyn ja muiden kirpeä haitallisia aineita varten ruoansulatuskanavan, perunalastut ja CHEVRE, pippurilla hyytelö ja pekonia mahdollistaa terveellisiä välipaloja. Perunalastut ovat joka tapauksessa erittäin suosittu kaikenikäisten ihmisten parissa. Uskomattoman Munch tuntuu, että te panna avulla suolatut perunalastut on vaikea vastustaa. Parasta peruna pelimerkkejä, joilla CHEVRE, pippurilla hyytelö ja pekoni on, että se voidaan gorged on milloin tahansa! Täällä tällä sivustolla, saat resepti peruna pelimerkkejä, joilla CHEVRE, pippurilla hyytelö ja pekonia.
The paksusti viipaloidut perunalastuja Tee erittäin nopea alkupala. Tätä mausteinen kuuma aihe on erittäin suosittu kaikkien eri yhteyksissä. Helppo tehdä ja erittäin maun - nämä kaksi asiaa eivät yleensä sovi yhteen, mutta tässä on todellinen poikkeus!
Ainesosien perunalastuja ja CHEVRE, pippurilla hyytelö ja pekonia
36 paksusti leikattu peruna viipaleita
5 unssia tuoretta vuohen pehmennyt juusto
6 unssia hienoksi hienonnettu pekoni
1 rkl snipped sipulia
3 rkl makeaa paprikaa hyytelöä
Haara
Käy ilmi ainesosaluettelo, että tehdään perunalastuja kanssa CHEVRE, pippurilla hyytelö ja pekonia ei pitäisi olla aikaa vievä tapaus. Se kestää vain noin puoli tuntia valmistella kohteen. Paista hienonnettu pekoni suuressa ruoanlaitossa Pan korkeassa lämpötilassa. Vähentää liekki heti pekoni muuttuu rapeaksi. Valua pois öljyn ja jäähdytetään paahdettua pekonia. Crunch ne pienemmiksi paloiksi.
Kokoa pelimerkit palvelevat säiliöön tai kilpeen. Scatter yksi tl ja vuohenjuustoa jokaisen siru. Jotta asia näyttää ja maku namia, lisätään pieni tippa punainen paprika hyytelöä kuin perunalastuja. Lisää pekoni lopuksi se pois ja tarjoile kuumana!
Perunalastuja kanssa CHEVRE, pippurilla hyytelö ja pekonia
Posted by wing at 2:26 PM
Thursday, March 4, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment