Kasvisruokaa ja viini Reseptit Afrikassa

Posted by wing at 7:26 AM

Saturday, March 27, 2010

Afrikkalainen ruoanlaitto perustuu usein liha-, kala-, lintu-ja maitotuotteita. Useimpien afrikkalaisten ihanteellinen aterian tapa kiertää kuin kasvisruokia. Ihmiset Afrikassa rakkautta punaista lihaa, mutta eivät syö kalaa ja äyriäisiä tai jopa kanaa. Jotkin kasvisruokaa ja viini reseptit Afrikassa yleensä seuraa annetaan seuraavasti:

Mafe: Mafe on perinteinen ruokalaji on Wolofit Senegalin ja Gambian ja se on yksi eri muunnelmia Afrikassa. Astia on usein valmistettu lampaan-tai lampaanlihaa se voi muodostua myös kanoja, kaloja tai kasvissyöjä version.
Perus Mafé resepti on valmistettu lihasta, sipulia, öljyä, tomaattipyrettä, maapähkinä, kasvi tai kaksi, Chile pippuria, suolaa, mustapippuria, ja vettä. Ainesosien tekoon tarvittavat tämä ruokalaji sisältää seuraavat

1 lusikallinen ruokaöljyä, jotta sauté liha ja sipulit
Yksi tai kaksi kiloa lammasta tai lampaanlihaa
Yksi tai kaksi hienoksi hienonnettu sipuli
Kaksi ruokalusikallista tomaattipyrettä tai tomaattikastiketta voi
Kahdesta neljään kuoritut tomaatit, haluttaessa
Suolaa ja mustapippuria
One Hot Chile pippuria, tai paprikat
Yksi tai useampi silputut vihannekset, kuten kaali, porkkana, bataatti kassava mukula, munakoiso Maggi kuutioina tai Maggi kastike
Kupillinen maapähkinävoi tai kotitekoisia maapähkinävoita tehty kaksi kuppia maapähkinöiden
Yksi tai kaksi kupillista vettä tai lihaliemessä tai varastosta

Aloita ruoanlaitto tätä herkkua Afrikassa, poistamalla maapähkinä kuoret. Nyt paahto the maapähkinöitä tai leivinpeltille uunissa tai paistetaan pannulla. Pitää Stiring kunnes ne remov ihoa. Murskaa maapähkinöitä ja peruna-Masher tai laastin ja survin. Nyt Kuumenna öljy isossa pannulla ja sekoita Paista liha ja sipuli yli kuumuudelle. Vähennä lämpöä ja kiehua hiljalleen muutama minuutti. Nyt lisätä kaikki vasemmalla ainekset jättäen vain maapähkinävoi ja vettä. Kiehua paksu massa, kunnes kaikki ainekset pehmenevät riittävästi. Lisää vettä, jos se on täysin kuiva. Lisää vettä tai lihaliemessä tarpeen tehdä sujuvasti kastike ja tarjoile riisin kanssa.

Klementiineihin Ginger Syrup: klementiineihin inkivääri siirappia on suosittu Afrikkalainen viini resepti, valmistella klementiineihin inkivääri siirappia, seuraavat ainesosat ovat tarpeen:

1 kuppi sokeria
1 1 / 2 kuppia vettä
1 / 4 cup ohuina viipaleina kuorittu inkivääri
3 kokonaista tähtianista
4 vihreä kardemumma palkoja
1 / 2 cup granaattiomenan siemeniä
6 klementiinien tai mandarin appelsiineista

Ajo tekemisestä:

Toteutettava vettä, sokeri, inkivääri, kardemumma ja tähtianista ja keitetään pienessä kattilassa yli keski-kuumuudelle. Sauté Tätä seosta, kunnes sokeri on liuennut, sitten kiehua, paljastui, sekoittaen epäsäännöllisesti 10 minuuttia. Nyt poistaa lämpöä ja anna pelkkä, katettu, 15 minuuttia. Siivilöi siirapin kanssa siivilä kulhoon, poisheittäminen kuiva. Cover paksu massa vähintään 2 tuntia.

Leikkaa ja kuori siitä klementiinien, kun kaikki valkoiset siemenet, terävällä veitsellä. Nyt leikataan hedelmät tulee 1/4-inch-thick kierrosta ja luoda palvelee kulhoon. Lisää siirappi ja chill, kuuluvat ainakin 1 tunti. To koristeeksi juuri ennen tarjoilua, ripottele noin granaattiomenan siemeniä.

0 comments: