Gnocchi Kuorrutettu pinjansiemenillä ja Gorgonzola Dolce

Posted by wing at 11:26 PM

Wednesday, March 17, 2010

Gnocchi Kuorrutettu Pinen Pähkinät ja Gorgonzola Dolce on herkullinen ruokalaji, johon sisältyy valmistelu gnocchi ja kastike. Aineista velvollinen gnocchi ovat perunat, suola ja jauhot. Paista Yukon Gold perunoita sängylle merisuolaa. Käytä peruna ricer ja riisi uuniperunoita. Jauhot velvollinen gnocchi. Suhde jauhojen riced peruna on 1 kuppi 1 punnan osalta. Jauhot on sekoitus 2 / 3 kaikista tarkoitus jauhoja ja 1 / 3 kakku jauhoja. Sekoitus ¾ jauhon seos osaksi perunoiden avulla penkki kaavin. Muodon taikina haluttuun muotoon. Making valo gnocchi on äärimmäisen tärkeää valmistelussa Gnocchi Kuorrutettu pinjansiemenillä ja Gorgonzola Dolce.
Gnocchi on tärkein ainesosa Gnocchi Kuorrutettu pinjansiemenillä ja Gorgonzola Dolce. Valmistelee muut aineet tarvitaan lautasen. Mince 2 valkosipulinkynttä ja harvaan siivu 1 keskipitkän päällikkö retiisi. 2 rkl voita 1 rkl oliiviöljyä, 1 / 3 cup raskaiden kermaa ja 1 / 3 cup täysmaitoa tarvitaan. Ole 3 rkl kunkin tuoretta leipää muruina ja pinjansiemeniä. 1 ½ kupillista mureni Gorgonzola Dolce ja ½ kuppi Parmigiano Reggiano-juusto, joka on tuore raastettu tarvitaan, jotta kastike. 2 unssia Pancetta joka on ohuina viipaleina, suolaa ja pippuria tarvitaan valmistelussa Gnocchi Kuorrutettu pinjansiemenillä ja Gorgonzola Dolce.

Sulata voi suuressa Tarttumattomaksi paistinpannu ja lisää gnocchi siihen. Kokki 2 minuuttia yli kuumuudelle. Kun gnocchi on ruskea pohjassa, se siirretään suuri paistaminen ruokalaji. Heat oliiviöljyn samassa paistinpannu ja lisää Pancetta. Cook se miedolla lämmöllä 6 minuuttia. Kun rasva on suoritettu, lisää jauhettu valkosipuli on Pancetta. Let it cook yli kohtalainen lämmöllä noin 1 minuutin ajan. Nyt kohua viipaloidut radicchino ja kattavat pannulle. Anna sen kokki 4 minuuttia, kunnes radicchino muuttuu tarjouksen. Lisää maito, kerma ja Gorgonzola dolce, koko ajan sekoittaen. Spinkle suolaa ja pippuria ja anna seoksen kiehahtaa.

Kaada kastike yli gnocchi että leivonnassa lautasen. Levitä Korppujauho, pinjansiemeniä, Parmigiano Reggiano päälle gnocchi. Paista se 20 minuuttia uunissa, joka on esilämmitetty 350 °. Gnocchi Kuorrutettu pinjansiemenillä ja Gorgonzola Dolce on nyt valmis tiedoksi.

0 comments: