Leipä on tärkeä ruoka, joka löytyy levyt monet ihmiset ympäri maailmaa. Olemassa on erilaisia leipiä, jotka ovat syöneet-pelkästä valkoinen leipä leivät, jotka on maustettu mausteilla. Reseptejä Leivät ovat yleisesti pyrkineet-ja monet heistä todella helppo tehdä kotona.
Yleisin aineet, joita käytetään tekemään leivät:
* Jauho
* Vesi
* Suolaa
* Voita tai öljyä
* Nostatusainetta
The nostatusainetta on tärkeää, koska se auttaa tekemään leivän pehmeää ja kevyttä. Hiivaa käytetään yleensä nostatusainetta. Vaikka nämä ovat raaka-aineita leivän resepti, leivät voidaan käyttää monia muita ainesosia, kuten maitoa, mausteita, pähkinöitä, hedelmiä ja vihanneksia.
Leivät vuodelta vuotiaiden aikaisemmin, kun ne tehtiin viljasta-pastat. Leipä tässä muodossa, on säilynyt Intian chapatis ja Meksikon tortilloja, jotka tunnetaan flat-leipiä. Leipä on suosituin länsimaissa, kun taas, riisi määräävämpi Aasian maissa.
Vehnä käytetään yleensä tehdä leipää, mutta rukiin, maissin ja ohran voidaan myös käyttää. Tavallinen vehnä tekee leivän nousta hyvin. Tärkein tekijä reseptejä leivistä on oikea määrä vettä ja jauhoja voidaan sekoittaa taikinaan. On erityinen mittayksikköä, joka tunnetaan nimellä "Baker's osuus", joka on tarkoitettu ammatillisten leipureita. Ainesosat mitataan paino. Voi, öljy ovat rasvat, joita tavallisesti käytetään Reseptejä leipiä. Rasva pitoisuus 3 painoprosenttia on ihanteellinen.
On olemassa muutamia perusasioita reseptejä leivistä ja monia muunnelmia voidaan tehdä se. On Euroopan haima tai strucla, Ranskan leipää ja Kanadan leipä, joka on runsaasti proteiinia tasolla.
Leivät, jotka eivät käytä luonnon happamus tekijöille, vaan käyttää kemiallisia itse kuin leivinjauhe kutsutaan nopeasti leipiä. Keksejä, muffinsseja, pannukakkuja ja scones kaikki kuuluvat tähän luokkaan.
Breadstick Kippurassa, Skillet Corn Bread, Tortilla-Corn Leipä ja voimainen Buttermilk Keksit ovat herkullisia reseptejä leivistä ja nopeasti leivät, jotka on helppo tehdä.
Leivät voi syödä yksinkertaisesti toasting niitä ja voita ja hilloa kerroksinen niiden yli. Paahdettu leipä ja mustaa teetä on tyypillinen aamiaisen paljon. Leivät voi myös syödä keittoja tai gravies. Leivät käytetään myös tehdä voileipiä, jotka ovat nopea välipala. Olemassa erilaisia reseptejä kotitekoisia leivissä olevat on se yksinkertainen leipää, tai leipää mausteita ja muita ainesosia.
Reseptejä Leivät
Posted by wing at 3:26 PM
Thursday, March 18, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment