Tortilla Liemi on terveellistä ja maukasta keittoa, keskeiset ainesosat, jotka ovat maissia tortilloja ja kanaliemi. Tortilla on litteä, ohut leipää happamattoman taikinan. Maissi-tai maissijauhoja käytetään tekemään tällaista leipää. Tortilla Liemi voidaan päällä kerros silputtu kanan tai kalkkunan, parantaa makua ja keittoa.
Tärkeimmät aineet Tortilla Liemi ovat kanaliemi, maissi tortilloja ja tomaattisose. Kasviöljy, valkosipuli ja sipuli ovat myös tarpeen valmistella keittoa. Tortilla Liemi maustetaan chili jauhetta, laakerinlehti, cayenne pippuri, kumina jauhe ja suola. Hienonna kaksi maissi tortilloja, jotka ovat noin 6 tuumaa paksu. Mince 1 keskikokoinen sipuli. 3 rkl kasviöljyä 3 valkosipulinkynttä, 1 rkl chili-jauhetta ja 1 laakerinlehti tarvitaan liemi. 1 kuppi tomaattisose, 5 kuppia kanaliemi ja ½ rkl kuminaa jauheena vaaditaan tekemään keittoa.
Kuumenna kasviöljy isossa kattilassa. Laita valkosipuli ja hienonnettu tortilloja yleiseurooppalaisella ja kokki yli kohtuullista kuumuutta. The tortilloja on pikimmiten teräviä ja väri valkosipulin muutos kullanruskeaksi. Tämä vie noin 3 minuuttia. Sekoita maissi tortilloja ja valkosipuli yhteen niin, että tortilloja imevät maku ja valkosipuli.
Laita jauhettu sipuli yleiseurooppalaiseen ja taita se osaksi tortilloja. Nyt Kaadetaan tomaattisose ja saada seoksen kiehahtaa. Kaada kanaliemi yleiseurooppalaiseen ja lisää laakerinlehdet, chili ja kumina jauheet. Sekoita keitto hyvin ja tuo sen kiehua. Anna sen kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Kun määrä keitto on vähennetty 1 Quart, poista laakerinlehti.
Sujuvasti sose että keitto avulla tehosekoitin. Mausta Tortilla Liemi suolaa ja ripaus cayennenpippuria. Koristele se murskataan kanan tai kalkkunan. Voit jopa nakata silputtua kanan voita, suolaa ja pippuria ja matala pannulla. Levittää tätä päälle Tortilla Liemi antaa sille ainutlaatuisen maku. The rapeaa riekaleiksi ovat maukkaita muutos on kermainen tekstuuri liemi.
Tortilla Liemi
Posted by wing at 2:26 PM
Friday, March 12, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment