Sinisimpukan-ja pinaatti Bisque on yksi kulinaarisia herkkuja ja äyriäiset, joka on erityisen valmistelun kiitospäivä. Kestää 1 tunti täydellinen valmisteluun ja aktiivinen tarvittava aika on 30 minuuttia. Joten, voitte hyvin kuvitella, kuinka nopeasti voit valmistaa tämän Seafood herkkua. Paitsi maku, lyhyesti tämän värikäs keitto pinaatin ja simpukoiden varmasti kasvattaa nälkää, jopa enemmän.
Ainesosat Sinisimpukan-ja Pinaatti Bisque:
Ainesosat valmistelua varten tarvittavien tämä keitto on lueteltu alla:
4 kiloa hangaten sinisimpukoita
1 kuppi kuivaa valkoviiniä
6 unssia baby pinaatti
3 laakerinlehdet
1 kuppi vettä
3 rkl kaikkiin tarkoituksiin jauhoja
1 ja 1 / 2 rkl suolatonta voita
2 keskikokoinen jauhettu salottisipuli
2 tl tomaattipyrettä
Yksi 8-ounce pullon simpukka mehu
2 ja 1 / 2 kuppia maitoa
Ripaus sahramia kierteet ovat romahti
Suolaa ja vasta jauhettua valkopippuria
1 ja 1 / 2 kuppia raskaan kermaa
Valmistelu Sinisimpukan-ja Pinaatti Bisque:
Valmistella hänen herkullinen keitto, ensinnäkin, Kiehauta vesi ja kattilaan ja keitetään pinaattia, kunnes se saa nahistuneita, joka kestää noin 30 minuuttia. Sitten levitä pinaatti leivinpeltille ja anna sen jäähtyä jonkin aikaa, jonka jälkeen purista ylimääräinen vesi pois keitetty pinaatti.
Seuraavassa vaiheessa, ottaa suuren potin ja keitetään viini ja vesi sekä laakerinlehdet. Nyt, lisää simpukat, kattavat tarve-esine ja keitä se yli kuumuudelle. Ravista potin muutamia kertoja, kunnes simpukat auki ja keitä sitä vielä 5 minuuttia. Nyt siirtää simpukat suureen puhtaan reunustetut leivinpeltille ja anna sen jäähtyä. Kaada simpukoiden ruoanlaitto nestettä lasisessa mitta ja lopettaa, kun tulet K on hänen alhaalla. Hävitä laakerinlehdet pois nestettä ja poista simpukat pois simpukan kuoret. Kun kolmas ja viimeinen vaihe, ottaa suuren kattilaan ja sulata voita, johon lisäät salottisipuli ja keitä sitä yli kohtalainen lämmöllä, kunnes se pehmenee. Jälkeen sekoittaen jauhot vähitellen kiidättää sinisimpukoiden ruoanlaitto neste ja Simpukka mehu tuoda ja keitetään jonkin aikaa. Sitten lisäät tomaattipyrettä, sahrami ja sekoita se kunnes koko jauhot saa sekoittaa keittoa. Myös sekoitetaan kerma, maito simpukat ja pinaatti ja mausta I pippurilla ja suolalla. Tarjoa sitä keittoa kulhot ja palvella sitä kuuma.
Sinisimpukan-ja Pinaatti Bisque
Posted by wing at 2:26 PM
Monday, March 8, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment