Ihastuttava resepti-'Toasted Vehnä Marjat ja Pancetta ja paahdettu Omenat "on täydellinen valinta hiljainen ilta-ateriaa kotona ystävien kanssa. Vehnä marjat ovat erityisen pähkinäinen maku ja yleensä otettu pataruoat and pilafs. Pancetta, Italian version pekonia antaa erinomaisen aromiaineita ja ruokia, joissa sitä käytetään. Olemassa useita upeita Pancetta reseptejä, jotka on helppo kokata ja suuria syödä. Tämä erityisesti vehnä marjojen reseptistä yhdistyvät pähkinäinen maku vehnän marjojen kanssa rapea Pancetta ja makeutta omenoita.
"Paahdettua Vehnä Marjat ja Pancetta ja paahdettujen omenat" kokkeja noin kolme ja puoli tuntia ja palvelee noin 8 henkilöä. Tärkeimmät aineet, joita käytetään astian ovat vehnä marjat, noin puolitoista kupit, puoli kiloa viipaloitu Pancetta ja Fuji omenoita, jotka on kuorittu ja leikataan wedges.5 Fuji omenoita riittää lautasen. Muut aineet, joita tarvitaan myös, 3 salottisipulit ja 3 valkosipulin kynttä, jotka ovat ohuina viipaleina, noin puoli kupillista persiljaa, 1 rkl omenaviini etikkaa ja 2 kuppia omenasiideri. Astia on kypsennetty käyttää suolatonta voita ja oliiviöljyä.
Tehdä "Paahdettu Vehnä Marjat with Pancetta ja paahdettujen Omenat", ensimmäinen Aloita toasting vehnän marjoja. Ne kestää noin 5-6 minuuttia paahtoleipää. Kun ne antavat ulos kiva tuoksu, lisää noin 6 kuppia vettä ja laittaa ne kiehumaan. Jälkeen, kun ne on keitetty ja poistetaan liekki, marjat tarve jäähtyä 1 tunti. Seuraavaksi Pancetta on paistetaan, kunnes ne ovat teräviä ja ruskea väreissä. Uunin olisi arviolta 350 astetta ja paistaminen saisi kestää yli 20 minuuttia.
Käytä ylimääräinen rasva, jotka tulevat ulos paistamisen jälkeen the pancettas, kokata Fuji omenoita. Layering omenat kanssa Pancetta rasvaa Paista leivin lokeron yhden ja puoli tuntia tai kunnes ne pehmenevät. Nyt ottaa keski kattilaan ja laita 2 rkl oliiviöljyä. Laita salottisipulit ja valkosipulit ja keitä kunnes pehmeitä. Valuta vehnän marjat ja lisää ne valkosipuli ja salottisipulit. Kaada 6 kuppia vettä ja keitä hiljaisella lämmöllä 45 minuuttia. Erillisessä kattilassa, kaada omena siideri ja siideri etikan ja tehdä siirappi vähentämällä niitä. Lisää 2 rkl voita sitä kun olet valmis.
Lopuksi kaikki ainekset ovat sekoitetaan ja yhdistetään. Valutetaan vettä vehnän marjat ja kaada alas siideri siirappi niiden päälle, sekoitetaan hyvin. Seuraavaksi Pancetta, hienonnettu palasiksi ja Fuji-omenat lisätään. Maustamis käyttö suolalla ja pippurilla ja koristele persiljalla lehtiä. Ja herkullinen "Paahdettu Vehnä Marjat ja Pancetta ja paahdettujen Omenat" on valmiina palvelemaan.
Paahdettu Vehnä Marjat with Pancetta ja paahdettu Omenat
Posted by wing at 7:26 AM
Wednesday, March 17, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment